vineri, noiembrie 30, 2012

Observaţii

Prietenul meu Damian* spune că doar perversiunile deosebesc oamenii de animale, în toate domeniile de activitate. Cînd ne vizitează, începe cam aşa:
- Să vedem ce perversiuni aţi mai gătit?
Acum e supărat. După o vară toridă, o recoltă de struguri precoce şi redusă, o vizită în septembrie în Romania/Serbia, n-a mai găsit must la revenirea în LA. Totuşi a revăzut locurile pe unde a trecut Dunărea înot către Yugoslavia. Prima dată a fost returnat şi pedepsit cu puşcărie pentru trecere de frontieră.

Burtoşii nu pot dormi pe burtă!

Blog-uiala seamănă cu plaja de nudişti. E interesant cînd apare unul/a nou/a pînă se dezbracă. Si dacă tot sînt la plaja, mi-am amintit cum se ruşinează bărbaţii ieşind din marea înspumată, unde alţi nudişti ţin berea sau pepenii la răcit.

* In articol fiul lui Opojevici

2 comentarii:

mosu spunea...

spatiul asta virtual e periculos; nu se vad decat carapacele; din cand in cand ele crapa si razbate prin crapatura si ceea ce nu s-a dorit a fi aratat ochiului...

Costel spunea...

O crapatura de asta a aparut si la noi in week-end. La 3:30 s-a auzit o bufnitura, Zora a latrat, o alarma de masina a pornit. Eu m-am trezit si-am iesit in curte; dar pe strada n-am indraznit (eram in izmene).
Un cetatean ... turmentat a lovit masina vecinului meu si nici macar n-a lasat un biletel.
A doua zi, la sugestia unui al 3-lea vecin, Mark am devenit detectivi si pina la urma acesta din urma a descoperit masina faptasului la vreo 5 strazi. Am identificat bucatile de plastic de la far cu cele lasate la locul accidentului si am chemat politia.