marți, octombrie 13, 2009

ProTV Internaţional


Verizon, compania care ne transportă emsiunile TV în casă, are opţiunea unui pachet romanesc: ProTv Internaţional şi RSC1, pentru $15/lunar. Ne-am abonat în august şi parcă ne-am uita prin gaura cheii în apartamentul vecinului! Sau cum se uită Wilson (pitbull-ul nostru) printr-o crăpătură în curtea vecinului. Căpăţîna lui uriaşă înclinată la 45 de grade prevesteşte cu ondulaţiile cozii, umbra căţelei vecinului.

Ştirile ProTV.
Ne gîndeam; la pensie cumpărăm o căsuţă la marginea pădurii în Romania. Din pridvorul cu două şezlonguri urmărim puzderia de stoguri. Ne-au vindecat ştirile de dimineaţă ,vizionate la noi, seara:
O bătrînă de n ani a fost violată şi decapitată. Nu au specificat ordinea operaţiilor. Nici partea masculină n-a scăpat. A fost înjunghiat de n ori. Dacă va fi descoperit şi judecat riscă să stea ani lungi şi grei după gratii!
Dar casele atacate de urşi, la marginea pădurii! Dacă scapi şi anunţi autorităţile, urşii sînt relocaţi. Tocmai au mutat o ursoaică cu doi ursuleţi superbi. Cum au să-l mai întîlnească ei pe tata? Aflam, Romania are cea mai mare populaţie de urşi din Europa şi nu se pot vîna decît cu o autorizaţie foarte scumpă, pe trofeu. În prezent, creşte comercializarea fructelor de pădure, se intensifica şi recoltarea afinelor, murelor şi zmeurei. Ursul are o singură şansă, să devină ierbivor!

Happy Hour.
Aici am aflat, mai mult sau mai puţin, cine a luat banii şi bogăţiile lui Ion Dolănescu.

Telenuvele.
Dacă ar programa serialele "Îngeraşii" aleator, tot am înţelege subiectul.

Poveştiri de noapte.
Un băiat vesel şi un african-roman prezintă acestă emisiune de ştiri mondene. Fetele care l-au acompaniat pe Mutu la băutură înaintea meciului Serbia-Romania 5-0, sînt acum descusute!

Omul care aduce cartea.
Asta este emisiunea nostră preferată. Domnul Mihăilescu prezintă zilnic, cu competenţă, un roman. Răutăcioşi, noi aşteptăm cu nerăbdare cuvîntul pe care-l bîlbîie. Ieri a fost ţî ţî ţîţucile!

Reţeta de acasă.
Doar Roşcata o urmăreşte. E revoltată de deserturi; mai toate sînt preparate de doamna Simona Mihăescu, cu prafuri din cutie.

Sport.
Sîmbăta şi duminica, ProTv Internaţional aduce în casele românilor de pretutindeni cele mai tari meciuri. Urmează o enumerare: Steaua, Dinamo, etc. M-au fericit, abia către sfîrşit am realizat; vorbeau de Steaua 2, Dinamo 2, deci Liga a 2-a.

Campania ProTV.
Lumea virtuală eliberează imaginaţia oamenilor. Un cunoscut şi-a ales emailul NiţelObosit at yahoo.com. L-am întrebat, de ce?
- Eram molcom de la naştere. Am continuat! La nevoie, mama mă apăra:
- Lăsaţi-l, e niţel obosit!
ProTV şi-a ales cu succes drept motto în campanie: Jos pălăria. Prezentatorii, spectatorii sau cetăţenii îşi scot pălăria... Totuşi poate se răzgîndesc şi din 2010 vor schimba deviza, să zicem în "jos chiloţii". Menţionez: îmi place tare mult prezentatoarea ştirilor sportive.

PS. La sugestia lui Cronin: acest articol poate fi frunzărit de copii sub 16 ani numai cu acordul părinţilor.


10 comentarii:

cronin spunea...

In ciuda mentiunii din final, eu
propun sa inlocuiesti in postare deviza "jos chilotii" cu "jos scufita". E vorba, totusi, de audienta generala...

Anonim spunea...

Draga Costel, nu te mai uita la stirile alea, te rog! In tara au inceput sa se faca proteste din cauza stirilor astora, multi tineri nu mai deschid televizorul, eu fac parte din ei, nu mai ascultam o stire. Suntem siderati si scarbiti.
Dar cine prezinta stirile sportive? Caut eu acum pe google! :)

Costel spunea...

@Cronin: Am adaugat.
@Dunia: Incerc. E greu, ma atrage
Gigi Becale.

Anonim spunea...

Eu ma refeream la stirile de la ora 5! Aaa, pai bineinteles k Gigi Becali este o atractie... :)

Costel spunea...

Si eu tot la stiri m-am referit.
Iar Gica e o pacoste. Acum invata franceza sportiva de balta :)

Mihaela spunea...

Pentru a te feri de tulburatorul efect al Pro tv-ului , te sfatuiesc sa urmaresti un alt post:
http://www.port.ro/pls/tv/tv.prog

Dan spunea...

@Cronin
Nu te mai lega de "scufite" ca sunt unii bloggeri care chiar au scufite si fac reclama la..., sau invers, nu mai stiu.
@Maître
Are dreptate Cronin, nu sunt eu asa rusinos, dar deviza electorala de la anu' cu prezentatoarea de la sport, prea vin una dupa alta...

Costel spunea...

Astept cu multa rabdare! :))

Anonim spunea...

Ia, ia, ia... fac reclama la ce? Draga Dan, la ce ora postasi comentul? Subiacent, comentul tau pare desantat! :))

Dan spunea...

@Dunia
Pai îl scrisei aseara pe la 8 parca. Si ce nu-i adevarat în ce-am spus? Si la urma urmei ce-am spus? Ma bucur sa vad ca te-ai gândit la ce m-am gândit si eu. Sa ne fie rusine la amândoi!:))